Rhine River cruise: 32 questions and 32 answers
cruises trips cruising Frankfurt Rhein cost one-week day stores map airport Munich boat valley course Germany

  Rhine River cruises to visit German wine festivals in 2014 Rhine River Lights: half day boat cruises, firework displays Discover Germany with half day Rhein Valley cruise trips, wine festival and fireworks between Cologne, Koblenz Coblence, Boppard, St. Goar, Oberwesel, Bacharach, Bingen, Braubach, Assmannshausen, Rudesheim and Frankfurt  
  The largest free hanging cuckoo clock in the world handcarved and handpainted. Near the Rhine river in St. Goar. Open all year 9:00-18:00. We will be glad to help you.  

Translations:

Düsseldorf = Dusseldorf = Duesseldorf
Frankfurt Flughafen = Frankfurt airport
Köln = Koln = Koeln = Cologne
Koblenz = Coblence
Rüdesheim = Rudesheim = Ruedesheim
Mainz = Mayence
Rhein =
Rhine River

Rhine in flames, Rhine aflame, Fireworks on Rhine and Mosel rivers

Different 2 day, 3 day, 4 day, 6 day, 8 day vacation packages in different hotels with different one day Rhine River cruises

The e-mail adress for questions is on the bottom of this page.

Question 1: Can you tell me if there are any boat companies which operate tours in winter on the Rhine? Thanks John

Answer 1: Please look for Rhine River day cruises and half day cruises during the low season month November and March and the winter month December, January and February here.

Question 2: Are there car ferries / boats on the Rhein / Rhine ?

Answer 2: There are a lot of car ferries on the Rhine River. But they all drive only from the left river side to the right river side and back.
There a
no car ferries on the Rhine River for example from Frankfurt to Mainz or from Mainz to Bingen / Rudesheim or from Bingen / Rudesheim to Koblenz / Coblence or from Koblenz / Coblence to Koln / Cologne. Also not from somewhere else to any other town or village on the Rhine River.

Question 3: I would like to try to plan a day trip on the Rhine. I have clients who are planning to stay in Mainz on June 18 and 19. They would like to cruise the Rhine on the 19th of June. I believe they would board at Rudesheim. Is this correct? Is this a one way trip from Rudesheim to Boppard? How do they get back to Mainz? I hope you can help me plan this for them ... Respectfully, Lisa Oldham

Answer 3: Rudesheim city is on the right Rhine side. From Mainz (on the left Rhine side) you must change the train in Wiesbaden (on the right Rhine side).
Better is, you drive from Mainz (on the left Rhine side) every hour to Boppard (on the left Rhine side) and start your Rhine River cruise in Boppard.
Please read there part 1 and take a trip with the miniature railway to Castle Rheinfels, explore the grounds of the old fortress with its interesting museum, enjoy lunch or afternoon coffee on the terrace of the Castle Hotel Restaurant Rheinfels, see the the world's largest free-hanging cuckoo clock and the world's largest beerstein, to name but a few of the attractions ...
Stay in any of the numerous hotels or bed and breakfasts or apartments in St. Goar ... ... or continue south and past the Lorelei rock, Oberwesel with Castle Schonburg, Kaub with Castle Gutenfels and Water Castle Pfalz to Bacharach with Castle Stahleck and the Stahlberg Ruin with a Bingen-Rudesheimer boat. ... or continue south to Oberwesel, Kaub, Assmannshausen, Bingen, Rudesheim or Mainz. If it's already a little late in the evening, take a train every hour.
It is not possible to make a one way trip from Rudesheim to Boppard with the boat companies Loreley-Linie or Bingen-Rudesheimer with one boat. You must change the boats in St. Goar.

Question 4: Would like to take a boat ride from Köln / Koln / Cologne to Bingen. How long does that take? Is there a morning trip?

Rhine map 440, © 1997 WHOAnswer 4: Please read what is written about a cruise from Köln / Koln / Cologne to the central Rhine.
The average cruise boat travels upstream (Cologne / Koln / Köln – Bingen) at about 13 to 15 kmph. The upstream journey can therefore take between 10 and 11,5 hours. Therefore you have lost a whole day without sighting one castle up close.
From Köln / Koln / Cologne to Koblenz / Coblence = 90 km = between 6 and 7 hours.
From Koblenz / Coblence to Bingen / Rüdesheim / Rudesheim = 60 km = between 4 and 5 hours.
Schedule and cruise ticket prices from Boppard to St. Goar with castle Rheinfels or back.
Schedule and cruise ticket prices from Bingen / Rudesheim to St. Goar with Castle Rheinfels or back.
From Bingen / Rüdesheim / Rudesheim to Mainz = 20 km = about 1,5 hours.
Cologne / Koln / Köln and Bingen on Rhine River are about 150 km apart = between 11,5 and 13 hours.

Question 5: My wife and i would like to have a cruise on the Rhine. We want to spent one week. Have you got any plane to propose? Note that we are just married and the city of our arriving will be Frankfurt airport or Amsterdam airport. Thank you very much, Nikolas Xynos

Answer 5: If you arrive in Amsterdam airport or Dusseldorf airport please look at www.dusseldorf.germany-travel.net . If you arrive in Frankfurt airport please look at www.online-reservations.de and www.vacation-package.net

Question 6: We would like to catch a boat at Bacharach and cruise as far as St. Goar. We would then like to rent bicycles and cycle back to our car in Bacharach. Can you tell me what times we could catch a boat in Bacharach, how long the journey is to St. Goar, and whether there are bicycle shops in St. Goar that will rent bikes to us for one-way travel.

Answer 6: For a boat from Bacharach to St. Goar and how long the journey is, please look at the day cruise line Bingen-Rudesheimer.
There are
no bicycle shops in Bacharach and none in St. Goar. There is only a bicycle shop in Oberwesel between Bacharach and St. Goar and another one in Boppard. Please use the train every hour from St. Goar to Bacharach.

Question 7: We are using a German Rail Pass and wondered if it covers any of the price of the l/2 day trips from St. Goar or Boppard? Our trip is March 22. Thank you. Sharron.

Answer 7: The prices are really cheap.You must pay so much like some cigarette packets. Schedule and cruise ticket prices from Boppard to St. Goar. Please look for the winter schedule on top of this page at Question and Answer no 1. But both companies from Question and Answer no 1 on the top of this page don't accept any Rail Passes.
Only one other boat company on the Rhine River accepts Rail Passes. This company, which accepts Rail Passes, has no cruises in the winter from November 1, to March 31.

Question 8: What boats leave Koblenz to Rudesheim? I need time leaving and arrival and price. Thank you, Virginia Griggs

Answer 8: Drive from Koblenz to Boppard with the train.
And then from Boppard to St. Goar with the boat.
Drive in St. Goar with a miniature railway to the Rhine River hills to visit Rheinfels castle, the biggest castle ruin in west Germany, and back downhills to St. Goar.
Then drive from St. Goar to Rudesheim (or better Bacharach and the next day to Rudesheim) with the boat.

Question 9: What is the price USD of 12.00 EUR? Darlene Lafalce

Answer 9: 1.00 USD is about 1.00 EUR.
But this is not right. The exchange course differs daily. Best way, you ask the exchange-office of your bank in your town.

Question 10: Arriving in Cologne apx. June and travelling to Munich. We wanted to take time to see a few castles and take a trip by boat trip on the Rhine River. What castles are open for viewing and what castles can be seen by boat? Is there any web sites that will show me all the castles and landing sites along the Rhine River? Thank you, Cathie

Answer 10: Rhine River map with 30 Rhine castles.
Rhine map and Boat landing stations between St. Goar and Rudesheim.
Part 1: Half day Rhine River cruise from Boppard along the enemy brothers castles Sterrenberg and Liebenstein also castles Maus (mouse) and Katz (cat) to St. Goar and Fortress Rheinfels.
From Boat landing stages in St. Goar every 15 minutes with a miniature street railway to Castle Rheinfels on Rhine hills and back down the hill to St. Goar.
Part 2: Half day Rhine River cruise from St. Goar along Lorelei cliff, Oberwesel, castle Schonburg, Kaub, castle Gutenfels, water castle Pfalz (Palatinate) to Bacharach and Castle Stahleck.

Question 11: I am very interested in taking a cruise along the Rhine, but all of the information I have gathered is very confusing. We will departing from Munich on May 23. We need to arrive in Amsterdam on May 25 or 26. We would like to travel along the Rhine to our destination. Is there any way to do this? Thank you for your time. Jenny Couch

Answer 11: Drive from Munich with the train to Rudesheim on the right Rhine side or to Bingen on the left Rhine side. Please look at www.online-reservations.de and at this Rhine River map: www.vacation-package.net . And then read all parts from north to south from part 1 (Boppard) to 16 (Rudesheim). But make your cruise from south to north from part 16 (Rudesheim) to 1 (Boppard).
From Boppard railway station you can take a train every hour to Amsterdam via Koblenz, Coblence and Koln, Cologne.
If you are coming from the southeast – Frankfurt airport, Stuttgart airport, Munich airport:

start your River cruise in Rudesheim on the Rhine River ...

Question 12: I have clients arriving in Frankfurt. They are interested in a one day rhine river cruise. Can they get one from Frankfurt, and do you know the aprox length and itn. Thank you. Jack Cunningham

Answer 12: Frankfurt city is a noisy, big town like every big town in the world. There are no day boat trips to Mainz, Rudesheim, Bingen, Koblenz (Coblence) or another town on the the Rhine River valley.
From Frankfurt city are no boat trips for only one night to the Rhine River. Cruise boats on Rhine River with over night stay are only possible for more than 4 nights.
Near Frankfurt airport are no boat landing stages. Frankfurt airport is 20 km more west than Frankfurt city and nearer to the Rhine River than Frankfurt city.
Frankfurt airport is very far away from each town and from the Main river.
From Frankfurt airport you can't take a cruise to anywhere.
From Frankfurt airport take a train every hour to the Rhine River valley. It's much cheaper than to rent a car. In Germany the railway from Frankfurt airport is very good. It is not usual to take a bus from Frankfurt airport.
If you are coming from the southeast – Frankfurt airport, Stuttgart airport, Munich airport:
start your River cruise in Rudesheim on the Rhine ...

Question 13: We would like to take leave our car in Frankfurt and take a Rhine River cruise to Amsterdam. However, we are interested in doing so quickly - finding a boat line that will travel through the night and get us to Amsterdam within perhaps 1 1/2 days? Is there such a cruise available? Thank you. Matthew O'Brien

Answer 13: This is not possible in only one and a half days from Frankfurt to Amsterdam. There are no Rhine River cruises with 1 1/2 days and 2 days, 3 days available.
Available are only 1/2 day or 1 day or 4 days or 5 days or 6 or 8 days. But not from Frankfurt.
Long route Rhine River cruises from Swiss through Germany to Netherlands:

Question 14: I would like to take a roundtrip boat cruise from Rudesheim to St. Goar with some time to visit the fortress Rheinfels and spend some time in St. Goar. How long does just the roundtrip boat take from Rudesheim to St. Goar and back. Can I take time between the return to spend time in St. Goar? Thank you, John Cox

Answer 14: Please look at the schedule and cruise ticket prices from Bingen / Rudesheim to St. Goar with Castle Rheinfels or back. And then look there: a trip with the miniature railway to castle fortress Rheinfels.

Question 15: We will come from Frankfurt to Mainz to take the Rhine River tour. Do we take the boat from Rudesheim or from Bingen? We would like to stay at the Schonburg castle near Oberwesel and Lorelei Rock overnight and then get back on the Rhine River tour to go North to Boppard. From Boppard we take a train to Amsterdam. Thank you for helping me. Diane Sykes

Answer 15: If you arriving earlier in the morning drive from Frankfurt airport to Wiesbaden and from Wiesbaden to Rudesheim. Deposit your luggage in the train station in Rudesheim and stay a short time in the city of Rudesheim and see the famous road "Drosselgasse" and if you have time one of the museums. Then take the boat from Rudesheim to Oberwesel (along Bacharach). Please look at the schedule and cruise ticket prices from Rudesheim to Oberwesel . Look also part 2 and part 3 .
If you are arriving later in the morning drive from Frankfurt to Mainz and from Mainz to Bingen. In Bingen city is not much interesting to see (there is castle Klopp but it is to far away for only a few hours and not much to see). Then take the boat from Bingen to Oberwesel (along Bacharach). Please look at the schedule and cruise ticket prices from Bingen to Oberwesel . Look also part 2 and part 3 .
Stay overnight in Schonburg castle
But DON'T drive from Oberwesel with the boat to Boppard the next morning. Better you take early in the morning a taxi from Schonburg castle for about 7 or 8 kms north to St. Goar along the Lorelei rock (about 10 EUR). In St. Goar deposit your luggage in the tourist office in St. Goar and drive every 15 minutes with a miniature street railway to Castle Fortress Rheinfels on Rhine River hills and back down the hill to St. Goar.
Then make a half day Rhine River cruise from St. Goar along castles Maus (mouse) and Katz (cat) and the enemy brothers castles Sterrenberg and Liebenstein to Boppard.
Stay overnight in Boppard on the Rhine. Schedule and cruise ticket prices from St. Goar to Boppard
From Boppard take the train to Amsterdam via Koblenz / Coblence and Koln / Cologne:
www.rhine.vacation-package.net/start-in-boppard.html
www.rhine.vacation-package.net/cologne-to-boppard.html

Question 16: My wife and I are planning a vacation trip to Germany in September for approx. four weeks. Our final destination is Aalen in Wuerttemberg. We would like to land in Dusseldorf or Koln and from there on take an upstream Rhine cruise, perhaps to Basel. What can you offer us: please include prices for lodging? Thank you in advance for your effort. Gideon B. Fredrich.

Answer 16: Have you read all web sites from www.vacation-package.net ? Did you want to make a more-day-cruise without seeing any Rhine castles up close? Then look at question and answer 13 on this page.
Or did you want make different Rhine River cruises and see some castles up close?
Then look at this web site: Rhine River cruise from Dusseldorf, Koln, Cologne to Koblenz, Coblence or Boppard
For a half day Rhine River cruise from Boppard along 6 castles please look at these web pages: part 3 + 5 | part 7 + 9 + 11 | part 13 | part 15
Please look also at this
interactive road map from south Germany with individual round castle tour

Question 17: We are planning to drive down from Cologne and start our Rhine River tour in Koblenz. We would like to stay over one night in castle hotel Liebenstein near Kamp-Bornhofen and the Lorelei Rock. Could you give us more information on how long the cruise would take to get to the castle? Can we catch the boat back to Koblenz to get our car? What do you think would be the best way of doing it? Thanks. Julie Adam

Answer 17: Don't drive to Koblenz with the car. I don't think you will find a free parking space over night. Drive to castle fortress Rheinfels on the Rhine hills above St. Goar. There is a big parking place directly near the castle. Please read this web site to visit castle Rheinfels.
Then drive with your car downhills to St. Goar. Free parking spaces are on the north and on the south end of St. Goar near the Rhine River shore. If you come downhills to St. Goar drive about 100 m after the big free hanging cuckoo clock on the highway B 9 left and after about 100 m right. There is a big free parking place.

  Rhine River cruises to visit German wine festivals in 2014 Rhine River Lights: half day boat cruises, firework displays Discover Germany with half day Rhein Valley cruise trips, wine festival and fireworks between Cologne, Koblenz Coblence, Boppard, St. Goar, Oberwesel, Bacharach, Bingen, Braubach, Assmannshausen, Rudesheim and Frankfurt  
  The largest free hanging cuckoo clock in the world handcarved and handpainted. Near the Rhine river in St. Goar. Open all year 9:00-18:00. We will be glad to help you.  
+

Then walk along the Rhine River promenade about 250 m to the Boat landing stages from the shipping company Loreley-Linie Weinand. Schedule and cruise ticket prices from St. Goar to Kamp-Bornhofen. In Kamp-Bornhofen walk about 5 min to Hotel Deutsches Haus. From there the owner from castle Liebenstein make the transfer to castle hotel Liebenstein.
Next morning transfer back to Kamp-Bornhofen. From there with Loreley-Linie Weinand back to St. Goar. Visit there the pedestrian zone and the shop with the biggest free hanging cuckoo clock of the world. Then walk about 200 m back to your car.

Question 18: I am looking for information about the Bingen to Rudesheim car ferry. I shall be travelling with a trailer caravan, and would like to know the frequency of the ferry service and the costs, please. Alasdair Walker.

Answer 18: There is only a schedule written in german in the internet available. Please don't ask me for the translation.

Question 19: We would like to take a Rhine River cruise, leaving from Boppard, staying overnight in Boppard, continuing on to Rudesheim, eventually connecting to Frankfurt. The dates we have in mind are leaving Boppard Sept. 6 and arriving Frankfurt Sept. 9. Can you arrange such a trip, what accommodations would you recommend in Boppard, what would be the costs, and the train schedules? Thank you for your cooperation. Jack H. Westbrook

Answer 19: For staying overnight in Boppard please look on on the Boppard page and if you want see the room rates and request different hotels in Boppard with only one online form, please use www.loreleyvalley.com/central-rhine-hotel-info or www.bed-and-breakfast-inns.net and mark there different hotels along the Rhine River between Boppard and Rudesheim. With this form you can arrange your trip easy for yourself.
Boat schedules and boat rates are here:
Schedule and cruise ticket prices from Boppard to St. Goar with castle Rheinfels.
Drive in St. Goar with a miniature railway to the Rhine hills to visit Rheinfels castle, the biggest castle ruin in west Germany, and back downhills to St. Goar.
Schedule and cruise ticket prices from St. Goar to Rudesheim.
The train schedule and train rates are here:
www.vacation-package.net/airport/frankfurt.html

Question 20: My wife I along with my two teen age daughters are planning a military hop from the USA to Germany in August. Are there military rates? What would be the best arrangment for a two day trip? Michael Chon

Answer 20: The shipping company Loreley-Linie Weinand has no special military rates. They have group dicounts for more then 15 people.
Please ask for militaray rates the shipping company Bingen Rudesheimer directly.
Please look for a two day trip at question 13 and answer 13. Please make two one day Rhine River trips and please read all web sites at www.vacation-package.net .

Question 21: I am looking for information on a l day cruise on the Rhine River in mid-August. There would be 4 of us and we would be arriving by train in Boppard or Bingen from Cologne, Koln. Please advise about how to book a cruise. Thank you. Joan Bair

Answer 21: Please look at both these web sites: schedule and cruise ticket prices from Boppard to St. Goar with castle Rheinfels and schedule and cruise ticket prices from Rudesheim to St. Goar and please use there the forms.

Question 22: We are trying to plan a short trip to the Rhine River valley ... namely in St. Goar and Bacharach. We'd like to visit the Rheinfels Castle ... do a tour ... Our date is the easter weekend. Will that pose a problem? Will the castle be open for tours on that weekend? Will shops and restaurants be open? Thank you for your help and time. Sincerely, Shelley Edelmann

Answer 22: This weekend is the first high season weekend on the Rhine River of the year. Castle Rheinfels, all restaurants and all souvenir shops and gift and crafts stores in Bacharach and St. Goar are open on the easter weekend.

Question 23: We want to spend 1 night in Boppard and spend 1 day cruising on the Rhine while visiting castle Rheinfels above St. Goar. My question is, what do we do with our luggage? Is there a place on the boat to safely store luggage?
We want to spend the night in Bacharach and go to Rothenburg o. d. Tauber. By train, how long does it take to go from Bacharach to Rothenburg o. d. Tauber? We want to spend the night in a castle hotel in middle Franconia near Rothenburg o.d.Tauber. Thank you. Rini Bartlett.

Map Bacharach, © 1998 WHOAnswer 23: In St. Goar you must change the boats. Take one boat from Boppard to St. Goar. Please read there, what you can do with the luggage in St. Goar. Take another boat from St. Goar to Bacharach.

From Bacharach to Rothenburg o.d.Tauber by car: From Bacharach take first 20 km the highway B 9 to Bingen and then 16 km the freeway A 60 in direction Mainz, then 7 km the freeway A 643 in direction Wiesbaden, then 12 km the freeway A 66 in direction freeway intersection Wiesbadener Kreuz. Then take 146 km the freeway A3 in direction Wurzburg till freeway intersection Biebelsried. Then take 51 km the freeway A7 till freeway exit Rothenburg o.d.Tauber. From the freeway exit it is about 3 km to Rotenburg o.d. Tauber. Together about 258 km and you drive about 180 min. mostly on freeways. A map from south Germany and from castle 915-colm Mid Franconia near Rothenburg o.d.Tauber.
From Bacharach to Rothenburg o.d.Tauber by train: You need about 270 min. The ticket is about ??* per person in second class without BahnCard. (*Status: March 2000).
Please look for a castle round cruise through south Germany at www.online-reservations.de

Question 24: We would like 2 different day cruises on the Rhine River between Boppard, St. Goar, Oberwesel, Bacharach, Assmannshausen and Rudesheim. Do you have any particular itineraries to see castles and wineries? Thanks for your help! Dora Harris

Answer 24: Please look for day cruises and castles at www.vacation-package.net and read all web pages.
For wineries request more information from Central Rhine Hotel Info via one single form www.loreleyvalley.com/central-rhine-hotel-info and please mark there on the bottom above the address the white box "wine tasting".
Oberwesel has an old tradition in wine-making, wine-tasting is also available to single travellers, many wine cellars can be viewed and there are guided tours to the various surrounding vineyards.
Some wineries with own wine grape growing, wine tasting and wine tavern on the Rhine River are also on www.bed-and-breakfast-inns.net .

Question 25: We want to make a stop to visit Rheinfels castle on the Rhine River on our way from Heidelberg up north to Dusseldorf. Do you have a map that would show the best route to follow from Heidelberg to the Rheinfels castle?

Answer 25:

Question 26: We will be driving a van. Where do we leave our car to take the miniature railway to the Rheinfels castle? Is there sufficient parking? How much does it cost for the railway and also for the entrance to the castle. Can we eat at the castle restaurant? Thanks, Beth Heckel

Answer 26: For parking place near the Rheinfels castle and the miniature railway please read answer 17. I think the railway cost about ?? per person, but I'm not sure. I think the entrance on castle Rheinfels is for adults about ?? and for children about ??, but I'm not sure either.
Please read this page for the
restaurant on Rheinfels castle

Question 27: We will be traveling by minivan from the Wuppertal area and are booked at the castle hotel Schonburg. We would like to fit in a short Rhine River cruise during this time but must be able to park our vehicle somewhere and then return to that spot. What would be the best way to do this? Thank you. Sincerely, Ann Seals

Answer 27: Drive with your car to the river bank in Oberwesel. There is a big parking place near the boat landing stages from Bingen Rudesheimer
Make a cruise with their boat along the Lorelei Rock to St. Goar to visit Fortress Rheinfels. After the visit, cruise with the boat back to Oberwesel or if you are too late, take the train every hour to Oberwesel. From Oberwesel train station to the parking place near Bingen Rudesheimer it's about a 500 m walk.

Question 28: We are considering staying in the Rhine River valley for approximately 4 days. We have found one hotel that offers a 4 day/3 night vacation package which includes two river tours. Are there any other such offers at other hotels or castles? Thank you. Kathy Garry

Answer 28: Different 2 day, 3 day, 4 day, 6 day, 8 day vacation packages in different hotels with different one day Rhine River cruises

Question 29: We will rent a car and drive to Bingen where we will stay overnight. We would like to take a Rhine River cruise from Bingen to Koblenz / Coblence where we will boarding a train for Paris. Most of the schedules which I have looked seem to stop at Boppard or St. Goar. Do you have a recommendation? Larry Black

Answer 29: Take from Boppard or St. Goar every hour a train to Coblence / Koblenz. In Boppard and in St. Goar are the train stations near the boat landing stages. In Coblence / Koblenz the train station is far away from the boat landing stage.

Question 30: I would like to take a Rhine River trip from St. Goar to Mainz. Would this be possible? Thank you. Dave Allens

Answer 30: Please look for a cruise from St. Goar to Bingen at the schedule and cruise ticket prices from St. Goar to Bingen. And please use the train every hour from Bingen to Mainz. The train station in Bingen is about 400 m left from the boat landing stages.

Question 31: I'm interested in more information about the Rhine River and visiting castles, but would like to see the length of river from Dusseldorf to Basel as well for an overview. We will also be taking some of your half day trips between Boppard and Bingen. Thank you for your courtesy. Sincerely, Toby Smith

Answer 31: It isn't possible to make a more-day-boat-cruise from Dusseldorf to Basel AND to make half day trips between Boppard and Bingen. You can make only one of both. The more-day-boat-cruises don't stop to see some of the castles and the small half timbered villages on the middle Rhine River.

Question 32: Is it possible to take a train from Frankfurt to the closest Rhine River town and cruise for the day then take a train back to Frankfurt? We will be in Frankfurt and were hoping to see some of the Rhine River while there. Thank you. Sandy Upton

Answer 32: It is possible to take a train from Frankfurt to one of the closest Rhine River town Rudesheim or Bingen and cruise for the day: schedule and cruise ticket prices from Rudesheim or Bingen to St. Goar. Then take a train back to Frankfurt.

.

© 1999-2012 www.vacation-package.net . All rights reserved. Subject to change.
Status: Sunday, 03. June 2012 - Current URL: http://rhine.vacation-package.net/questions-and-answers/index.html